Innerlijke beleving
Misschien heb je de online galerie al bekeken om een indruk te krijgen van mijn werk? Op deze pagina wil ik je in elk geval graag wat meer vertellen over de schilderijen die ik maak.
 
In opdracht of vrij schilderen
Ik schilder zowel in opdracht als vrij. In opdracht voor bijvoorbeeld een schilderij op kantoor, in een spreekkamer, bedrijfsrestaurant, maar ook voor je huiskamer of entree. In alle gevallen schilder ik intuïtief; ik schilder vanuit innerlijke beleving. Dat begint met naar je te luisteren, daarna verplaats ik me in het gevoel en volg ik de beleving. Ik voel de verbinding met datgene dat jou beweegt.
Het is denk ik ook daarom dat de mensen aangeven geraakt te worden door de schilderijen. Ze zijn geraakt door de symboliek en zien dat het daadwerkelijk een persoonlijk schilderij is, speciaal voor hen gemaakt. Door mijn intuïtie en verbondenheid brengen mijn schilderijen de boodschap over waarnaar de opdrachtgever op zoek is. En mocht dat nu eens niet het geval zijn, dan is er geen aankoopverplichting. Ik vind het belangrijk dat je geraakt wordt; dat als je naar het schilderij kijkt, je het schilderij, het verhaal of de boodschap als het ware beleeft.
 
Abstract en figuratief
De schilderijen die ik maak zijn abstract, figuratief van aard, of een combinatie daarvan. Het is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen, je interieur, (kunst)evenement of de boodschap die je met het schilderij wilt overbrengen of erin wilt vinden. Ikzelf houd erg van de kracht van heldere kleuren. Maar let op, ook met ingetogenheid (in beeld en kleur) kan een schilderij goed binnenkomen.
 
Digitale galerie
Bekijk op je gemak mijn schilderijen. Wil je meer informatie of schilderijen laten maken voor jezelf, een vriend of vriendin, je bedrijf of een kunstevenement: aarzel dan niet, maar neem contact op.
Overigens kun je mijn schilderijen zowel kopen als huren, vraag gerust naar de mogelijkheden.
 
 
 
'They may forget what I said,
but they will never forget
how my art made them feel'