Schilderijen kopen, waarom?
Ik hoor weleens de discussie over waarom je in deze tijd nog authentieke schilderijen zou willen kopen? En toch zijn daar vele redenen voor. Vaak zijn ze persoonlijk, maar door de jaren heen zie je dat schilderijen of kunst belangrijk zijn in het leven. Bijna als een primaire behoefte. Kunst in welke vorm ook, is en blijft een inspiratiebron. Je droomt er bij weg, vindt er troost bij of het geeft je kracht. Juist in deze tijden hebben we daar behoefte aan, toch? Of heel aards als een mooie investering?
 
Abstracte schilderijen, figuratief of gecombineerd
Ik schilder intuïtief, in opdracht of ik maak vrij werk. De schilderijen zijn abstract, figuratief of een combinatie daarvan. Bekijk gerust de online galerie of maak een afspraak.
 
Prijzen schilderijen
Afhankelijk van je wensen, een kunstzinnig evenement of project en het formaat van een schilderij worden de prijzen vastgesteld. Wat betreft het formaat: ik kan alle mogelijke formaten opspannen. 
 
Andere mogelijkheden
Op zoek naar een tijdelijke invulling? Bekijk dan eens de mogelijkheden om te huren of vraag om een kunstadvies. Bel of mail me, dan bekijken we samen wat het beste bij jou aansluit.