Mir voor FB.-klein
 
Wie is Miriam Vleugels?
Op deze pagina vertel ik je graag iets meer over mijzelf, over kunst, intuïtief schilderen, wat mijn ambities en dromen zijn.
 
Kunstenaar
Ik ben een (beeldend) kunstenaar in hart en nieren. Wat ooit begon met tekenen vooral ter ontspanning, mondde uiteindelijk (nu meer dan 10 jaar geleden) uit in het schilderen. Ik ben passievol, volg mijn hart en blijf trouw aan mijzelf. Daardoor geniet ik met volle teugen van het schilderen, het organiseren van of meewerken aan kunstzinnige evenementen. Vanaf het begin tot aan het eindresultaat en daarna is er natuurlijk nog het grote nagenieten.
 
Abstract, figuratief of abstract-figuratief
Mijn doel is om te raken. Mijn schilderijen kunnen je raken door de persoonlijke boodschap, het verhaal dat ze vertellen, maar ook door de symboliek of simpelweg door de schoonheid van kleuren. Ik schilder vrij werk en in opdracht. Mijn schilderijen zijn abstract, figuratief of een combinatie daarvan. Ik pas me verder aan bij jouw wensen en verhaal.
 
Intuïtief schilderen
Ik schilder intuïtief. Ik schilder vanuit mijn innerlijke met gevoel voor compositie en kleur. Intuïtieve schilderijen komen tot stand door los te laten wat moet of hoe het hoort. Je luistert naar je gevoel. Intuïtief schilderen is schilderen vanuit je ziel.
 
Dromen
Of ik nog dromen heb? Waar zal ik beginnen? Ik zou nog graag allerlei kunstzinnige evenementen willen organiseren en deelnemen aan boeiende (kunst)projecten, een kunstboek samenstellen en op de markt brengen, maar mijn grootste wens is een vaste expositie in een museum!
 
Vleugels Verbindt!
Elke maand laat ik me inspireren door het leven. Ik zoek verbinding met bijvoorbeeld muziek, carnaval, politiek, literatuur, sport, dieren en meer. Die 'ontmoeting' gebruik ik ter inspiratie om zo te komen tot een kunstwerk of om samen te komen tot een kunstproject(je)! Kijk daarom regelmatig op de pagina Vleugels Verbindt
 
Meer weten?
Wil je meer informatie of weten wat ik voor jou, je bedrijf of kunstevenement kan betekenen? Bel of mail me en leg me je vraag voor.