Welkom en fijn dat je mijn website bezoekt! Ik ben Miriam Vleugels, (beeldend) kunstenaar en al meer dan 10 jaar actief in de kunst. Naast het organiseren van en deelnemen aan kunstevenementen, maak ik schilderijen in opdracht en als autonoom (vrij werk). Ik schilder voor particulieren, bedrijven, organisaties, instellingen, evenementen en kunstprojecten.
 
In mijn atelier luister ik naar de stem van mijn gevoel, volg ik mijn hart, schilder ik en geniet ik met volle teugen van dat proces. Zo geef ik een boodschap aan ieder kunstwerk. Een eigen boodschap of een die past bij het gevoel van de opdrachtgever – of zoals ik liever zeg: de ontvanger van het schilderij.
 
Ik nodig je van harte uit om verder te kijken op mijn website. Bezoek de online galerie of lees over de verschillende activiteiten en evenementen. Zie wat ik voor jou, je organisatie of evenement kan betekenen en hoe ik te werk ga.
Natuurlijk geeft deze website je slechts een digitale impressie. Wil je meer informatie over mijn schilderijen, werk en activiteiten, neem dan gerust contact op.
Graag tot ziens!
 
 
'Noem het inspiratie, zo noemt men het 't meest.
En dat is het ook: de ingeblazen adem van de geest.'
- Mathilde Santing -